Fish in Net

MEDLEM

Som medlem i FK-Fenan får man ett gediget program att deltaga i och massor av möjligheter att utnyttja.

Som medlem i FK Fenan får ni ta del av ett härligt program med arrangemang och tävlingar. I medlemskapet ingår även tillgång till ett antal fiskevatten i omnejd.

När ni väljer att bli medlem så ingår ett medlemskap i Sportfiskarna. Även de har ett sort antal förmåner, bland annat skickas tidningen Svenskt Fiske till er.

FISKEVATTEN

Härens Fiskevårdsförening

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar sjön Hären, Svanhalsen (Hyltesjön), Gnosjösjön (Kyrksjön), Sjöarpsjön, Hagasjön, Hundsjön,Kärven, Gärdesjön, Sunnerbosjön (Lillesjön), Maggagölen, och  Gårö göl.

Tölstorpsån från damfästet vid Gåröströms damm till Gnosjösjön. Ån mellan Gnosjösjön och Svanhalsen Ån mellan Svanhalsen och Hären. Ån mellan Kärven och Hären.

I övriga bäckar, tillopp och utlopp är det ej tillåtet fiske.

Fiskevårdsföreningen ser gärna att fångad Gös oavsett storlek rapporteras till någon i styrelsen  eller till klubbens registrerare.

Ekhultasjöns Fiskevårdsförenings

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar Kramphultasjön, Ekhultasjön, östersjön och Springs Göl.

Hästhultssjöns Fiskevårdsområdesförening

Fiskevårdområdsföreningens vatten omfattar sjön Hästhultssjön, Marsås göl, och Kvistabo göl.

Albosjöns Fiskevårdsområdesförenings

Fiskevårdsområdets vatten omfattar Albosjön, Ladugårdssjön, Björsbosjön.

Bredarydsortens FVO

Eskilstorpssjön, Annebergssjön, Vissösjön och Tovarydssjön.

Hindsens Fiskevårdsförenings vatten

Fiskevårdsföreningens vatten omfattar Hindsen.

I övriga bäckar, tillopp och utlopp är det ej tillåtet fiske

BÅTUTLÅNING

Utöver dessa fiskevatten erbjuder vi även fri tillgång till båt. Vi har idag fyra stycken båtar till ert förfogande.

En båt på kärra, två båtar i Hären och en båt i Hästhultsjön.

Låna en båt enkelt genom att kontakta någon i styrelsen som hjälper till med utlåning.

DITT ANSVAR

Det är viktigt att du har gällande medlemskort med vid fisket i alla vatten vi är berättigade fiske, så att tillsyningsmän kan se att du är berättigad fiske.

Utan medlemskortet är det olovligt fiske.

Du är också skyldig att hålla reda på vilka regler som gäller varje vatten. Vissa vatten ändrar regler och kvoter.

Okej, det här låter bra så hur blir jag medlem?

- Enkelt, skicka ett mail till fk.fenan@hotmail.com och ange;
Namn, Adress, Personnummer (12 siffror), Telefonnummer och Mailadress.

Betala därefter in medlemsavgiften till;
Bankgiro 313-3436
Skriv namn och telefonnummer i meddelandrutan på betalningstalongen

Senior och veteran 550kr

Från och med året du fyller 20 år.

Äldre junior 200kr

Från och med året du fyller 16 år, till och med året du fyller 19 år.

Junior 150kr

Upp till året du fyller 15 år

STÖD KLUBBEN

Det finns möjlighet att prenumerera på Bingolotter för bidrag till klubben.

Besök bingolotto.se

1. Gå till prenumerationer

2. Fyll i dina uppgifter

3. Välj stöd förening

GIPRO FISKE

Som medlem får du även rabatt  på Gipro fiske i Gislaved, mot uppvisat medlemskort.